zombis tankos játék 107
Zombis tankos játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A harckocsi egy komplex fegyverrendszer, a közvetlen harci érintkezésnek megfelelően kifejlesztett páncélozott harcjármű. A tankos játékokban a tűzerőt a harckocsin elhelyezett fegyverzet adja. A páncélzat a személyzetet, a motort és a muníciót védi. A védettség függ a páncél vastagságától, anyagától, a páncéllemezek dőlésszögétől is. A mozgékonyságot sok minden határozza meg a motor teljesítménye, a lánctalp szélessége, az erőátviteli rendszer, a jármű össztömege. A zombis játékokban élőhalottakkal harcolhatsz! Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, százhét a százhetedik ahol biztosan nem csalódsz!
A harckocsi egy komplex fegyverrendszer, a közvetlen harci érintkezésnek megfelelően kifejlesztett páncélozott harcjármű. A tankos játékokban a tűzerőt a harckocsin elhelyezett fegyverzet adja. A páncélzat a személyzetet, a motort és a muníciót védi. A védettség függ a páncél vastagságától, anyagától, a páncéllemezek dőlésszögétől is. A mozgékonyságot sok minden határozza meg a motor teljesítménye, a lánctalp szélessége, az erőátviteli rendszer, a jármű össztömege. A zombis játékokban élőhalottakkal harcolhatsz!
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen zombis tankos játék, százhét a százhetedik ahol biztosan nem csalódsz!